Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Horoszkóp - december képes leírás - December - az év utolsó hónapjáról.tlap.hu
részletek »

Horoszkóp - december - December - az év utolsó hónapjáról.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: december.tlap.hu » Horoszkóp - december
Keresés
Találatok száma - 6 db
Bak

Bak

A bak jellem: Céltudatos, kötelességtudó, dolgos, és állhatatos típus. A hagyományokhoz, az adott struktúrákhoz vonzódik, nem szeret gyakran változtatni. Önfegyelme óriási, ahogy felelősségtudata is. Testileg és lelkileg is szívós alkat. Egy kissé magának való, hajlamos a munkájába menekülni az érzelmei elől. Sokat ad mások, a 'társadalom' véleményére. Gyakran nincs elég önbizalma. A szabályokat és a törvényeket mindig betartja, a kötelességet és a teljesítményt sokszor többre tartja mint az önmegvalósítást. Az idő, a tapasztalatok valódi bölccsé tehetik. A bak a szerelemben: mindenekelőtt óvatos, és gyakran a kötelességet a szerelem elé helyezi. Ritkán mutatja ki nyíltan az érzéseit, ehelyett kissé hűvös és tartózkodó, ami egy tüzes jegy számára nagyon zavaró lehet. Meglehetősen sokat aggódik, nem mindig képes 'átengedni' magát a szerelemnek. A házasságban is pragmatikus, mindenképpen megvizsgálja jövendőbelije társadalmi és anyagi helyzetét, és előfordulhat, hogy presztízsből házasodik. Szereti birtokolni a szeretteit.

December havi horoszkóp - 2012

December havi horoszkóp - 2012

Ez az év utolsó naptári hónap szerinti horoszkópja. Megjósoltak már világvégét, apokalipszist erre az időszakra. Mi nem jósolunk világvégét, de előrevetítjük, hogyan érezheted magadat ebben a téli hónapban, amiben nem szűkölködünk az ünnepekben sem.

Decemberi horoszkóp

Decemberi horoszkóp

Decemberi horoszkópunk elárulja, hogy mit jósolnak a csillagok az egyes asztrológiai jegyeknek a Nyilas havára a 2012-es esztendőben. Nyilas Horoszkópja arra buzdítja, hogy járjon sokat társaságba, bulikra a szingli Nyilas, mert most lehetősége lesz megismerkedni egy olyan személlyel, akivel szinte kiegészítik egymást, és komoly szerelmi kapcsolat is lehet belőle. De ha mégsem lesz tartós a kapcsolat, akkor is kellemes napokra fog visszaemlékezni később.

Nagy decemberi szerelmi horoszkóp

Nagy decemberi szerelmi horoszkóp

Új románc vár, vagy épp az egyedüllétből kell tanulnod? Olvasd el a horoszkópot, melyből kiderül, mit hoz neked az év utolsó hónapja. Eseménydús, de pozitív kicsengésű hónap lesz ez a legtöbb jegy számára. December elején egy Plútó-Vénusz fényszög hoz változást a kapcsolatokban, a hónap közepi napforduló pedig felpörgeti az eseményeket. A hónap arra kényszerít, hogy szembenézz legmélyebb vágyaiddal. Mindez elmélyítheti az intimitást, de el is távolíthat a párodtól. Olvasd el a horoszkópot, hogy megtudd, mi vár rád!

Nyilas

Nyilas

A nyilas jellem: Optimista, szabadságra és függetlenségre vágyó, aki állandóan új tapasztalatokat és célokat keres. Ha nem hisz valamiben, akkor képtelen bármit is tenni az ügy érdekében. Nagyvonalú és joviális, nehezen viseli a hétköznapok rutinját, a 'földi' korlátokat. Gyakran filozofikus természetű, foglalkoztatja az élet értelme, a vallás, az ezotéria. Nagyon szórakoztató tud lenni, nem csak kitűnő humora miatt, hanem azért is, mert született színész. Olykor fanatikus, türelmetlen és rebellis, de sosem haragtartó. Előfordul vele, hogy túllő a célon, és 'le kell hozni' a valóság szintjére. Barátságos, szeret társalkodni. A nyilas a szerelemben: Nem túlzottan romantikus jegy. A társának elsősorban energikus, ösztönző barátnak kell lennie. A szexualitás számára nem feltétlenül jár együtt erős érzelmi szálak kialakulásával. Gyakran próbálja elkerülni a felelősségteljes helyzeteket, és nem szereti, ha korlátozzák a szabadságát. Vele lehet a legjobb hajnalig tartó beszélgetéseket megélni.

Téli horoszkóp

Téli horoszkóp

Egyre jobban foglalkoztat mindenkit, hogy mit hoz számára 2012 utolsó hónapja, és 2013 eleje. Téli horoszkópunkból kiderül, melyik életterületen leszel sikeres, és melyikre kell még jobban rákapcsolnod. Kos (március 21. - április 19.) Gyakorlatias hozzáállással érhetsz el nagy sikereket. Gyarapítsd tudásodat, hogy még előrébb léphess. Magánéleted felpezsdül, sokkal kevesebb lesz a szabadidőd, mint ősszel. Néha már alig várod, hogy végre egyedül maradhass. Ahhoz, hogy családi életed jól alakuljon, több kompromisszumot kell megkötnöd. Élvezd és használd ki azokat a pillanatokat, amiket szeretteiddel tölthetsz.

Tuti menü